Slagerijvloer – gietvloeren voor slagerijen

Toepassing slagerijvloer

Slagerijvloer - gietvloeren voor slagerijen

Slagerijvloer van Q-flooring

U heeft een nieuwe vloer nodig in uw slagerij? Kies dan voor een slagerijvloer van Q-Flooring. Onze gietvloeren voor slagerijen voldoen aan de Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie 93/43/EG. Vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen. Dus in een situatie waarin absolute hygiëne noodzakelijk is, zoals in een slagerij, kiest u voor een slagerijvloer van Q-flooring.

Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat de slagerij gietvloer snel en efficiënt wordt gelegd, zodat uw wachttijd minimaal is. Wilt u meer weten over onze slagerijvloeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Plaatsing slagerijvloer

Wanneer de laatste topcoating is aangebracht, is de slagerijvloer al na twee uur klaar voor gebruik.

De slagerijvloeren van Q-flooring zijn;

  • Naadloos
  • Elastisch
  • Scheur overbruggend
  • Vloei- en afvalstof dicht
  • Goed resistent tegen zuren logen en warm water
  • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar

Geen naden

Vocht en vuil kunnen zich ophopen in naden van slagerijvloeren. Een Slagerijvloer van Q-Flooring heeft geen naden en voldoet daarom zonder problemen aan de strenge HACCP-normen. Doordat de vloer geen naden heeft komt er dus geen ophoping van vuil, en zorgt ervoor dat deze Slagerijvloer makkelijk schoon te houden is.

Voorbeelden

Recente slagerijvloer projecten:

Beschadigingen

Een beschadigde slagerijvloer betekent in de meeste gevallen dat de vloerenleverancier gebeld moet worden. Een acrylaatvloer van Q-Flooring kunt u zelf eenvoudig herstellen. U ontvangt van ons de reparatieset en een instructie, zodat u de gietvloer gemakkelijk kunt repareren en altijd snel weer verder kunt.

Prijzen slagerijvloer

De prijs van de vloer is sterk afhankelijk van de grootte van het oppervlak, de staat van de ondervloer en eventuele mechanische voorbereidingen. Vraag daarom voor een exacte raming van de kosten een geheel vrijblijvende offerte aan.

Waar kunt u Q-Flooring vinden?

Wij werken door heel Nederland. U kunt ons vinden in de buurt van Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Wageningen, Nijmegen, Leeuwarden, Rotterdam en Den Haag. Hoofdlocatie: Arnhem.